Sunday, January 21, 2007

København


Hei alle sammen!
Imorgen tidlig drar jeg på mini-outreach til København. Vi skal besøke Maria og Martin som har gått på ansgarskolen i Kristiansand for dere som kjenner dem. Slik jeg har forstått det, startet de , sammen med noen venner en studentmenighet i København sentrum for ca 2 år siden. Det vi skal gjøre er bla å få undevisning om dansk kultur, postmodernisme. Henge på universitetet og på puber/kafeer, for å bli kjent med folk. Praktiske tjenester, tale på møter++ Vi skal være borte til lørdag om to uker. På teamet mitt er Therere, Ole Jose, Anne Marie, og Moe-familien. De er en herlig familie fra Kristiansand som har flyttet til Skien og jobber med DTS'en. De har de herligste små jentene i verden, men Lydia på 4 år er blitt litt syk. Så da kommer vi over til bønnebehov.
Bønnebehov:
- Enhet og åpenhet i teamet
- Lydia som trenger å bli helt frisk fra influensa og feber.
- At vi gjenkjenner Guds ledelse
- Guds salvelse og kraft
- At bilen skal funke, og reisen går fint

Takk alle sammen, skal prøve å få lagt ut noe underveis, kameraet mitt fungerer særdeles dårlig om dagen, men vi skal nok få tatt noen bilder:)

inntil videre..

4 comments:

David Aasen said...

funfun.

Magnus said...

kom til oslo snart

Unknown said...

greit at du skriver om køben ogsånn, men vil gjerne slenge inn et innlegg på grevinna og hovmesteren.. det engasjerte meg masse!! vart litt virraforr rett og slett.. men etter nærmere ettertanke trur e det henger sammen slik: egentlig er det grevinna som lurer hovmesteren trill rundt. ho er egentlig forelska i han, og dermed later ho som ho er blind sånn at han må varte ho opp!! dette ender med en herlig og elderlig romanse!!
brittern..
la deg ikke lure av gamle damer sindre.. de kan finne på så mangt:)

Sindre said...

brttern har den beste forklaringen så langt..